zo 7 apr

Easy Trigger + Gestalten + YIELD + Stonerush

reünie show

Easy Trigger

De winnaar van de Roos van Nijmegen 2010 stapt het podium op voor een reünieconcert. Bereid je voor op een energieke show met knallende rock zoals je van Easy Trigger mag verwachten. Kun je ook niet wachten om ‘Try again’, ‘On and On’ en ‘Some Things Sometimes’ weer eens live mee te zingen? Kom dan zondagmiddag 7 april naar Brebl in Nijmegen!

Bandcamp easytrigger
Facebook easytriggermusic


Ze delen het podium met 3 veelbelovende en uiteenlopende acts. Elk met één bekend gezicht. Zijn deze bands een soort van nakomelingen van Easy Trigger? Oordeel zelf! Wees op tijd en krijg 4 voor de prijs van 1.

Over nakomelingen gesproken… Ook aan de kleine rock fans is gedacht! Kinderen mogen gratis mee met (groot)ouders en allerlei leuke dingen doen. Bijvoorbeeld dansen, knutselen, tekenen en meemaken dat stoere vaders zich op het podium staan uit te sloven. Op de zondagmiddag in Brebl. Dat wil toch ieder kind?


Gestalten

Het trio Gestalten verkent in hun muziek thema’s als agressie, identiteit, groepsprocessen en natuur. Tegelijkertijd nemen ze afstand van inhoud en reproduceren daarmee leegte, of, in dit geval, een vorm van constructief nihilisme. In zekere zin fungeert de muziek als een projectieve test. De leegte laat immers ruimte vrij voor de verbeelding van de aanwezigen - let wel, waaronder óók de bandleden. In zekere zin ontstaat daardoor een perspectiefwisseling: de muzikanten transformeren tot toeschouwer bij de ervaring van het publiek. De muziek, met dubbele basgitaar, gitaar, drums en zang, laat zich het beste typeren als hooligan wave. Daarmee trachten ze zich te distantiëren van pretentie. Sommigen noemen het post-punk of simpelweg herrie, maar wat weten zij nou?

Bandcamp gestalten
Facebook GestaltenMusicYIELD

YIELD is een fuzzy psych/grunge trio uit Nijmegen. Met een voorkeur voor rauw en simpel kunnen ze het niet laten om ook af en toe progressieve elementen aan hun muziek toe te voegen, of gewoon de instrumenten voor zichzelf te laten spreken. Zo tappen ze ook uit blues, kraut en postrock, maar spelen ze vooral waar ze lekker zelf zin in hebben. Binnenkort brengen ze hun eerste EP uit.


Stonerush

Het Nijmeegs-Rotterdamse trio Stonerush maakt bluesrock met moddervette grooves, raspende zang, eigenwijze ritmes en melodielijnen die blijven plakken. Alsof je net wat dieper graaft, een mooie homp klei vindt en die weet om te vormen tot iets wat keigoed rolt en bij impact spectaculair openbreekt. Ze vinden het een eer deze middag te openen. Tot dan!

Soundcloud stonerush-theband
Facebook stonerushtheband

TICKETS
Prijs (VVK) € 5,00
Prijs (ADD) € 7,50
Prijs (kind gratis) € 0,01
Zaal open 13:30
Aanvang 14:00
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en) Easy Trigger
Gestalten
YIELD
Stonerush
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief