do 18 apr

Jerboah & Qisheng Zheng solo

avontuurlijk, genre-smelting van free jazz tot art-rock en post-pop

Jerboah met support van Qisheng Zheng!

Muzikaal diverse achtergronden worden samengebracht uit de wereld van hedendaags, klassiek, niet-westerse, renaissance-, jazz-, geïmproviseerde, theatrale en popmuziek. In combinatie met hun ongewone instrumentatie ontstaat er een muziekstijl die alleen in de combinatie van termen kan worden beschreven. Een mix van art-rock-, post-pop- en worldbeat-hits die het dichtst bij het doel liggen.

Jerboah begon in 2017 als 5tet met enkele verschuivingen in de line-up en een bandpauze hebben ze een nieuw tijdperk ingeluid. Jerboah heeft getoerd in Duitsland en Nederland en gespeeld in jazzclubs en kleine podia, maar ook op bekende podia als Cross-Linx Fest., Melkweg Amsterdam, Platzhirsch Fest. (DE), Moers Fest. (DE) Sound Of Music-festival, Grachten Festival en Gaudeamus Muziekweek, en werkte samen met ensembles als Nieuw Ensemble, Cast Glass and Moulettes.

Sarah Jeffery: zang, blokfluit
Dodó Kis: EWI-bas, blokfluit, zang
Guillermo Celano: gitaar
Marcos Baggiani: drums, zang


"Jerboah brings infectious crossover with recorders, electric guitar, and a touch of madness."
- NRC Joep Stapel       

"An amazing band that makes strange, unexpected, but fascinating music." - Floris Kortie, We are public 

"A wonderfully eclectic mixture of fusion and free jazz combined with issue-led art-pop Jerboah’s instrumentation is highly unusual, guitar and drums combine with the recorder and vocal talents of Brit Sarah Jeffery, while Kis’ EWI provides both bass lines and synth -style solos" - Prog UK

Website: http://jerboahmusic.com
Instagram: jerboahmusic

Qisheng Zheng - solo 

Qisheng Zheng is fluitist en een interdisciplinaire kunstenaar uit China en studeert dwarsfluit aan ArtEZ Jazz & Pop in Arnhem. Tijdens haar studie compositie, fluit, piano en conga ontwikkelde zij zich ook op het gebied van een breder scala aan kunstvormen.

Ze staat bekend om haar moedige stijl van spelen, componeren en creëren, waarbij ze altijd de grenzen van niet alleen haarzelf en haar collega-kunstenaars opzoekt, maar ook die van de luisteraars en kijkers. Diep verbonden met de muziek, houdt ze ervan om haar emoties en oosterse achtergrond in haar werk te verwerken om anderen recht in het hart te raken.

Instagram: @qisheng_zheng 

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Prijs (CJP/stud- VVK) € 7,50
Prijs (CJP/stud- ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop, Jazz,
Artiest(en) Sarah Jeffery
Dodó Kis
Guillermo Celano
Marcos Baggiani
Qisheng Zheng
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief