wo 15 mei

Qisheng Zheng onthult The Chronicle

Een samensmelting van Muziek, Spoken Word en Beeldende Kunst

Na haar verhuizing van China naar Nederland om aan het conservatorium in Arnhem te studeren, ontwikkelde Qisheng Zheng interesse voor meer dan alleen muziek. Terwijl ze zich verdiepte in schilderkunst, poëzie en voordracht, besefte ze dat al deze verschillende kunstvormen voortkomen uit dezelfde bron: emotie. Geboeid door dit idee onderzocht ze dit verder en ontdekte ze ook dat hetzelfde geldt voor culturen. Geïnspireerd door deze gedachten begon ze haar werken te bundelen tot diverse verhalen. Ze noemt het resultaat hiervan: "The Chronicle".

The Chronicle zal een artistiek experiment vormen tussen de musici op het podium en het publiek. De concerten zullen bestaan uit Qisheng's gedichten en voordrachten, haar originele composities die een mix zijn van wereldmuziek, eigentijdse jazz en vrije
improvisaties, en haar schilderijen en tekeningen.

Omdat vrijheid van emotie van essentieel belang is voor Qisheng, krijgt iedereen in het publiek tijdens de uitvoering de kans om zijn emoties of gedachten op te schrijven of te tekenen. Het plan is om deze teksten en tekeningen te verzamelen en ze te gebruiken in toekomstige concerten. Ook worden ze gebundeld in een boek genaamd "The Chronicle", samen met Qisheng's eigen creaties.

Line up:
Qisheng Zheng (flute & spoken word),
Megija Kuzmina (vocal & spoken word),
Norbert Lensink (saxophone),
Dax Hemelrijk (piano & keys),
Inas Soro (bass),
Daniel Louis (drum)
Tim Meyer (electronics)

Instagram: @Qisheng_zheng


TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 12,50
Prijs (CJP/stud- VVK) € 5,00
Prijs (CJP/stud- ADD) € 7,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Qisheng Zheng
Megija Kuzmina
Norbert Lensink
Dax Hemelrijk
Inas Soro
Daniel Louis
Tim Meyer
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief