za 30 nov

Otis x Brebl | Kobe Gregoir Group ft. Daniëlle Zawadi

Co-Motion

Componist en drummer Kobe Gregoir en zijn Group treden vanavond op in een eigentijdse samenwerking met de in Congo geboren en in Nederland woonachtige spoken word artiest Daniëlle Zawadi. Verwacht een spannende set met referenties naar jazz uit de jaren '50 en '60 onder hyperactuele en bevlogen verhalen van een GenZ migrant.

Kobe's passie voor muziek leidde hem naar het jazzconservatorium van Den Haag, waar hij met glans afstudeerde. Zijn groeiende reputatie in de jazzwereld heeft hem op het podium gebracht met artiesten als Jef Neve, Bart Defoort, en The Hop Sh Bam Connection. Met Europese en Aziatische tournees achter de rug, kreeg Kobe van het Conservatorium in Den Haag de opdracht om deel te nemen aan het grootschalige stadsproject “Wij Den Haag”. Hier ontstond het idee om spoken word en rap te combineren met jazz, een combinatie die naar meer smaakt.

Daniëlle Zawadi (1999) is een talentvolle schrijver en spoken word artiest. Geboren in de Democratische Republiek Congo en opgegroeid in Nederland, vertelt ze verhalen over de ervaring van jong zijn in Nederland als tweede generatie migrant. Haar werk onderzoekt haar biculturele achtergrond, de evolutie van vriendschap, en de perspectieven van GenZ. Daniëlle legt haar belevingswereld vast met een unieke mix van Nederlandse, Franse en Engelse woordkeuzes, waardoor haar verhalen als herkenbare foto's aanvoelen voor velen.

In maart 2024 presenteerde Kobe zijn debuutalbum bij het gerenommeerde W.E.R.F. Records. Dit bescheiden meesterwerk eert niet alleen de hoogtijdagen van de jazz uit de jaren '50 en '60, maar is dankzij de spoken word bijdragen van Daniëlle Zawadi ook volledig actueel.

Credits
Daniëlle Zawadi - Spoken word
Carlo Nardozza - Trompet
Claudio Jr. De Rosa - Saxofoon
Vivienne ChuLiao - Piano
Ignacio Santoro - Contrabas
Kobe Gregoir - Drums

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Prijs (CJP/Bieb/Studen) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Woord, Live muziek, Jazz
Artiest(en) Kobe Gregoir Group ft. Daniëlle Zawadi
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief