Coronaprotocol

UPDATE 15 FEBRUARI 2022

Vanaf vrijdag 18 februari mogen we weer open tot 01.00 uur. Het coronatoegangsbewijs (3G) blijft nog tot 25 februari. Eenmaal binnen is een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht.

Vanaf 25 februari gelden weer de normale openingstijden en nemen we afscheid van het coronatoegangsbewijs de verplichte 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje bij verplaatsing.


UPDATE 14 januari 2022

Beste Brebl bezoeker,

Op vrijdag 14 januari 2022 vond er een persconferentie plaats over het coronavirus. Er zijn weer maatregelen veranderd!

Zet voor je vertrek naar Brebl de QR-code in je CoronaCheckApp om vertraging aan de deur te voorkomen. Dat is makkelijker dan buiten voor de deur. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. Maar let op: Je vaccinatiebewijs is 270 dagen geldig na volledige vaccinatie (je 1ste prik of 2 prikken zonder 3e prik of booster).

Deze verandering gaat op 8 februari in. De boostervaccinatie heeft nog geen geldigheid en verloopt dus nog niet. De papieren versie is een jaar geldig. Deze moet je daarna opnieuw aanmaken. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Er zijn alleen zitplaatsen op 1,5 meter. Dansen mag nog niet. We vragen je een mondkapje op te doen als je loopt en als je zit mag hij weer af. Je kunt wel gewoon aan de bar een drankje bestellen.

Wij zijn genoodzaakt de maatregelen van de overheid op te volgen dus wij hopen op je medewerking.UPDATE 12 november 2021

De concerten gaan door, maar iedereen moet zitten en dansen op je stoel mag. Brebl moet verplicht werken met het coronatoegangsbewijs. Voor een bezoek (alle bezoekers: gasten, leveranciers en artiesten) aan Brebl heb je dan dus een QR-code in je CoronaCheck-app of een papieren coronatoegangsbewijs én je ID nodig. Bij gratis toegang is een registratie aan de deur verplicht. Om 20:00 uur gaat de bar dicht.

UPDATE 14 september 2021

Vanaf 25 september gaat het nieuwe coronabeleid in en zo ook in Brebl. De 1,5 meter mag losgelaten worden, er mag weer gedanst worden, maar het betekent wel dat Brebl verplicht moet werken met het coronatoegangsbewijs. Voor een bezoek (alle bezoekers: gasten, leveranciers en artiesten) aan Brebl heb je dan dus een QR-code in je CoronaCheck-app of een papieren coronatoegangsbewijs én je ID nodig.

Let op: als je gebruik wil maken van “testenvoortoegang”, dan moet de uitslag minder dan 24 uur binnen zijn voordat het concert of feest begint... dus laat je niet te vroeg testen. De uitslag is maar 24 uur geldig! Zorg er ook voor dat je uiterlijk 2 uur voor de activiteit laat testen bij een aangesloten testaanbieder: https://afspraak.testenvoortoegang.org/evenement/type


Concerten in Brebl, check en huisregels


UPDATE 26 juni 2021

De concerten van Otis x Breblkan je bezoeken zonder verplichte coronatest. We houden wel de 1,5 meter aan, je blijft zitten en dansen op je stoel mag. Je wordt gevraagd je te registreren en en mee te werken aan de gezondheidscheck.

Voor de nachtfeesten heb je een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je vanaf 26 juni 2021 deze bewijzen laten zien. Via https://www.testenvoortoegang.org/ kan je een afspraak maken voor een coronatest.


UPDATE 1 december 2020

Een mondkapje op is verplicht. Zodra je zit mag je hem weer afdoen. Wanneer je vervolgens weer gaat staan om naar het toilet of naar buiten te gaan, moet je het mondkapje weer op doen.


UPDATE 14 oktober 2020

Brebl blijft open voor publiek! Dit binnen alle regels van de overheid. We houden ons aan het protocol van de VNPF, de Vereniging van Poppodia en Festivals. Ook werken we uiteraard volledig volgens de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

We kunnen 30 bezoekers ontvangen en iedereen moet 1,5 meter afstand houden, dus je hebt een hele tafel voor jezelf. De bar is dicht, en zelf iets meenemen mag niet. Wat je mee naar huis mag nemen is een goed gevoel. Wij en bands hebben veel zin om jullie te zien.

Een bezoek aan Brebl wel anders dan je gewend bent.

Wanneer je ‘ja’ antwoordt op één van onderstaande vragen, mag je Brebl nu niet bezoeken.

Heb je de afgelopen 24 uur, of op dit moment één van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verlies van reuk of smaak, en/of verhoging of koorts?

Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Heb je het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze persoon terwijl hij/zij nog klachten had?Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Dus wanneer je ergens "ja" antwoord, dan zien we je graag als je beter bent.

Huisregels.

Ontsmet je handen bij binnenkomst. Dit kan bij de zuil in de entree

Hou 1,5 meter afstand. En gun anderen die afstand ook.

Vul je contactgegevens in, liefst via onze app.

Let op de stoplichten bij de binnenplaats en de wc's. Rood is wachten!

Je mag niet staan of rondlopen, je mag natuurlijk wel naar de wc.

Je mag klappen, stampen en op de tafel slaan, maar je mag niet meezingen, juichen, joelen en dansen... en je moet lopen over de Rode Loper!

Vanaf vandaag geldt ook in Brebl het dringende advies om mondkapjes te dragen. Als je aan tafel zit mag ie natuurlijk af, maar als je binnenkomt, naar de wc of binnenplaats gaat, graag je mondkapje op! Dank je wel.

nieuwsbrief nieuwsbrief