Into The Future

INTO THE WAT?!

Elk jaar vieren we op 5 mei onze vrijheid. Superleuk natuurlijk, maar over de vraag wat vrijheid nu precies betekent hebben we het eigenlijk bijna nooit. Het is er gewoon altijd ... Enter 'Into the future': een festival dat de balans opmaakt van wat jij vind van jezelf, een ander en de toekomst. Met muziek, dance, debat, sport, geloof en zo een beetje alles wat we kunnen verzinnen. 75 uur lang, non-stop!Het eerste festival dat gaat over jou!

Into the future is een uniek, eenmalig festival dat van 6 t/m 9 februari 2020 dwars door Nijmegen trekt. 75 uur lang mixen we non-stop entertainment met inhoud en betrekken zo jongeren van 16 t/m 25 jaar bij de vraag waarom vrijheid nooit vanzelfsprekend is. En dan hebben we het over alle vrijheden: jouw vrije keuze van studie, werk, kleding, vrienden, woonplaats, seksuele voorkeur, reizen en je mening geven.Background story

Into the future is een afsluitend event van Free Future College, een educatieweek voor het voortgezet onderwijs, mbo, hbo en wo, waarin het thema vrijheid van alle kanten door en met jongeren wordt belicht. De organisatie van Into the future is in opdracht van Gelderland Herdenkt, 75 jaar vrijheid. Into the future zal, samen met het Bevrijdingsfestival in Wageningen, dé grote trekpleister van 2020 zijn voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 25 jaar.

Bekijk de website van Into The Future

nieuwsbrief nieuwsbrief