za 14 sep

Brebl Feest 45+

Nu ook met stille disco

...na de zomer is het weer feest in Brebl! De Brebl Feesten voor 45+ Honigcomplex Nijmegen zijn een groot succes, kom ook dansen, sjansen en ontmoet nieuwe mensen. Wat draaien onze DJ's? Funk, soul, disco, dance classics en hedendaagse pop en dance. Kortom: 70's tot nu!

En deze keer iets extra's: de zaal beneden blijft dansvloer zoals we gewend zijn, op de verhoging organiseren we voor het eerst een Silent Disco! Voor 1 consumptiemunt krijg je een koptelefoon en ga je iets heel bijzonders beleven. Heb je het al eens meegemaakt? Hilarisch! 

Voorverkoop: € 10,00 (excl. € 0,79 servicekosten)
Entree aan de deur: € 13,00
Silent Disco: 1 consumptiemunt per koptelefoon

TICKETS
Prijs (VVK) € 13,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:30
Aanvang 20:30
Einde 02:30
Locatie Brebl
Organisatie Feesten voor 45+
Genre Party, Dansen
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief