wo 4 sep

Got a Match?

Stefan Schmid en mystery guest!

Elke eerste woensdag van de maand vindt in Brebl een spannende ontmoeting plaats tussen vier muzikanten: twee special guests begeleid door een vast ritmekoppel, Bouke Hofma en Marijn van de Ven.

De eerste special guest wijst een tweede aan om die maand mee te spelen. ’s Middags treffen ze elkaar voor het eerst en ’s avonds laten ze horen aan publiek wat ze die middag hebben bedacht... Er is slechts één regel: ‘Al mot ik krupen’ moet ergens in het programma voorkomen. De maand daarop neemt de aangewezen gast weer een nieuwe gast mee. GOT A MATCH? We hadden al een match met Fay Claassen -> Karel Boehlee -> Bart Wirtz -> Arno Krijger -> Anton Goudsmit en Stefan Schmid! Welke mystery guest neem Stefan dit keer mee?

Stefan kocht zijn eerste Atari in 1987 en zijn eerste S900-sampler in 1990. Hij speelde Fender Rhodes de eerste 7 jaar van de New Cool Colllective. Met Lilian Vieira en Stefan Kruger startte hij Zuco 103 op. Ze toerde rond de wereld. Stefan won een Silveren Harp met het New Cool Collective en een Edison met Zuco 103. In 2003 werden ze genomineerd voor de BBC World Music Award. Hij toerde ook met Caro Emerald. Dit wil je niet missen!

Zaal open: 20:00, aanvang concert: 20:30
Entree: €10,- add, €7,50 vvk


TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Got a Match?
Organisatie Jazzin@Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Got a Match?
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief