za 2 nov

Nijmegen By Day | Indoor Festival

Op zaterdag 2 november staat er iets moois te gebeuren in Nijmegen! Namelijk het nieuwe indoorfestival ‘Nijmegen By Day’! Een overdags indoorfestival waarbij Nijmegen in de spotlight komt te staan! Kies je route langs de verschillende area’s met ieder zijn eigen muziekstijl en concept. Wij geven ‘daydrinking’ een compleet nieuwe betekenis!!

Grootheden in het hedendaagse uitgaansleven Rewind en HERRIE MET GERRIE en Nijmeegse bekenden als The Morning After, Café De Fuik, bascafé en Café TweeKeerBellen verwelkomen jullie in Brebl met een gigantische dosis gezelligheid! Ben jij er ook bij?

Area 1: REWIND x THE MORNING AFTER
(Oldskool) Hip Hop & RnB

Area 2:  HERRIE MET GERRIE
(Deep)House & Techno

Area 3:  SILENT DISCO // DE KROEGENBATTLE
Party

De kaartverkoop start op 28 augustus aanstaande!!

TICKETS
Prijs (VVK) € 16,95
Prijs (ADD) € 21,95
Zaal open 13:00
Aanvang 13:00
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie By Day
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief