zo 1 dec

Hagelslag

Programma voor lichte (pop)muziek en kleinkunst (uitsluitend Nederlandstalig repertoire).

Geminga
Deze Nijmeegse band onder leiding van Claudia Cathérine en Jean-Paul Pino speelt in een geheel eigen triphop- en loungestijl een aantal arrangementen van Nederlandstalige nummers. Ze komen in het voorjaar 2020 in ons programma terug met het uitbrengen van hun nieuwe album (EP), getiteld DAAROM.

Anouk Platenkamp
Niet eerder hadden we een harp op ons podium. Vandaag is het zover! Anouk is een bekende harpiste uit Nijmegen die vele muziekstijlen beheerst. Zij speelt met tal van andere muzikanten en leverde bijdragen aan vele cd’s. Vorig jaar verscheen haar schitterende soloalbum WATERLANDERS. Zij begeleidt Sjax bij enkele liederen.

Philip Steenbergen
Singer-songwriter Philip is een talentvolle akoestische gitarist die gefascineerd is door traditionele en moderne folkmuziek en invloeden vanuit de Keltische muziek die hij in stemmige composities weet te gieten. Over enkele weken presenteert Philip zijn eerste album met eigen werk. Vandaag speelt hij samen met Sjax een paar nummers.

Mirjam & Yarah
Mirjam van den Bos (piano, zang) en Yarah Peeters (viool, zang) hadden we al vaker op ons podium. Een bijzonder duo uit Nijmegen met zinnenprikkelende muziek en Nederlandstalige luisterliedjes. Een origineel geluid dat niet makkelijk in traditionele hokjes past, maar alle aandacht opeist door hun verrassende verschijning en hun fijnzinnige samenspel. Onderhoudend zingen zij over liefde en verlangen, over twijfels en verwachtingen, over herkenbare dingen van alledag.


deurverkoop
Prijs (ADD) € 5,00
Zaal open 15:00
Aanvang 15:30
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Hagelslag
Genre Live muziek, Pop, Kleinkunst,
Artiest(en) Geminga
Anouk Platenkamp
Philip Steenbergen
Mirjam & Yarah
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief