di 28 jan

PHOCtalk | Jan Dirk van der Burg

Dinsdagavond 28 januari zal Jan Dirk van der Burg in Brebl op het Honigcomplex te Nijmegen een lezing geven die een inzicht geeft in zijn fantastische werk.


Jan Dirk van der Burg heeft een energieke fotoshow voor uw klaarstaan waar hij zijn werk in 985 powerpointslides er vrolijk doorheen gaat jassen. Olifantenpaadjes, HOME-bordjes en de wereld van de Inspraakavond: een fotografisch oeuvre waarin het leven vooral zijn gangetje gaat. Uw Fotograaf des Vaderland zal zijn hoogte- en dieptepunten adequaat duiden met onderwerpen die u vast ook heeft gezien, maar nog niet zo heeft bekeken.www.jandirk.com

www.olifantenpaadjes.nl

TICKETS
Prijs (VVK) € 5,00
Prijs (ADD) € 5,00
Zaal open 19:30
Aanvang 19:30
Einde 22:30
Locatie Brebl
Organisatie PHOC
Genre Divers
Artiest(en) Jan Dirk van der Burg

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief