zo 9 feb

Itati XL

Een prachtige muzikale zondagmiddag met drie top acts!

 We hebben voldoende staan- en zitplaatsen. Dus,….. Festina Lente (haast je langzaam) als je wil genieten van Yvi, The Ragtime Wranglers en,…. 3000 Pieces. Zowel Yvi als the Ragtime Wranglers komen uit Rotterdam. YVi, singer songwriter, alternative folk & indie-rock en staat zelfs geprogrammeerd voor Eurosonic/Noorderslag . The Ragtime Wranglers spelen rockabilly en toerden in Europa en the USA als voorprogramma van the Brian Setzer Orchestra (Stray Cats) Als klapstuk 3000 Pieces! Finalist van de Roos van Nijmegen 2019. Muziek van de bovenste plank!

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 14:00
Aanvang 14:00
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en) Festina Lente
Yvi
The Ragtime Wranglers
3000 Pieces

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief