wo 29 jul

Petit Barbeau Gadjo Orchestre

Jupiteriaanse gypsyjazz

Eigenaardige gypsyjazz, gespeeld op de manier waarop de oorspronkelijke bewoners van het zuidelijk halfrond van Jupiter dat deden.

Thimo Gijezen - Gitaar
Felix Fréhé - Gitaar
Taeke Stol - Contrabas

Met voornamelijk eigen stukken en eigenzinnige arrangementen van bestaande stukken zorgen ze voor een feest van herkenning zoals je die nog nooit gehoord hebt. Dus virtuoze solo's, opzwepende ritmes en vrolijke dan wel melancholische melodieën zoals we dat van gypsyjazz gewend zijn, maar dan een beetje Jupiteriaans.

Bij de concerten in juli delen Brebl en de artiesten de inkomsten, daarom is het kaartje iets duurder dan je gewend bent. We zitten beide in zwaar weer. Live muziek kan niet zonder artiesten, en artiesten kunnen niet zonder een podium.

TICKETS
Prijs (VVK) € 12,50
Prijs (ADD) € 12,50
Zaal open 21:00
Aanvang 22:00
Einde 00:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Thimo Gijezen
Felix Fréhé
Taeke Stol

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief