za 4 jul

Rood Adeo & Friends

Broeierige muziek en een zeldzaam tot de verbeelding sprekende melancholie; een live concert van Rood Adeo, de zanger, tekstschrijver, componist en multi-instrumentalist moet je meegemaakt hebben. De muzikale enfant terrible uit de Ooijpolder komt deze zwoele avond in Brebl vullen samen met zijn onafscheidelijke metgezellen. Onder meer Toon Meijer Saxotone zal acte de présence geven.

Onversneden romantische ballads, trashcanblues en jazz in een tango-jas, dat is Rood Adeo. In zijn eigen woorden: ‘Don’t Do WhatYouDid’ is een Don Quichot-achtige queeste die zich zowel voor als op het podium voltrekt. Een zoektocht naar een tijd waarin een handkus op het perron van betekenis is dan een snelle ontmoeting in een vochtige steeg’.


TICKETS
Prijs (VVK) € 17,50
Prijs (ADD) € 17,50
Zaal open 21:00
Aanvang 22:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en) Rood Adeo
Toon Meijer

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief