zo 12 jul

Shaemless

Na lang opgesloten in de studio mag het Nijmeegse Shaemless eindelijk weer de planken betreden. Op 12 juli staan ze in hun eigen stad in een unieke opstelling voor een zittend publiek in het ‘corona proof’ Brebl. Na een druk najaar vol Popronde, Le mini Who? en DDW heeft de band zich in 2020 vooral gefocust op het schrijven van nieuw materiaal voor hun debuutalbum. Ook in de lockdown is er niet stilgezeten en op 12 juli zal er verschillend nieuw materiaal voor het eerst live worden uitgevoerd. Dus zorg dat je erbij bent tijdens deze unieke avond.

Shaemless is een originele mix van (post)punk, noise, blues en surfy 60s garage uit Nijmegen. Combineer Iceage, Oh Sees en John Spencer en je krijgt de waanzin die van de shows van Shaemless afspat. Het is puur, hard en toch dansbaar.

De stem van leadzanger Daan Sturm doet direct denken aan Jim Morrison aan de crack, schreeuwende vanuit het hiernamaals” - 3voor12 Noord Holland

Man o man, wat zit dit goed in elkaar én wat spelen ze met overgave.” – KLANKGAT

Shaemless past perfect op een festival met een groot veld.” – CHAOS Music Magazine

#4 Beste Gelderse release 2018, #5 Beste Gelderse release 2019 - 3voor12 Gelderland

Bij de concerten in juli delen Brebl en de artiesten de inkomsten, daarom is het kaartje iets duurder dan je gewend bent. We zitten beide in zwaar weer. Live muziek kan niet zonder artiesten, en artiesten kunnen niet zonder een podium.

TICKETS
Prijs (VVK) € 17,50
Prijs (ADD) € 17,50
Zaal open 21:00
Aanvang 22:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Shaemless
Genre Live muziek, Clubnacht, Festival,
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief