vr 28 aug

Heavy Faces

In 2015 besloot Isaac McCluskey (NZ) om vol vertrouwen als backpacker een enkele reis te maken naar Europa. Uiteindelijk belandde hij in Nederland en werd snel betrokken bij lokale ondergrondse muziekscènes. Hij ontmoette Noah Ralph (USA), een drummer uit Zwolle. Dat was het begin van Heavy Faces. Niet alleen Noah studeert op het plaatselijke conservatorium, ook Richard Riemersma (gitaar) en Jonathan Spruyt (bas) hebben daar gestudeerd. Zo versterken zij frontman en singer-songwriter Isaac (zang, toetsen en trombone)

Heavy Faces brengt een intense mix van neo-soul, rock, hip-hop en reggae, gecombineerd met veel elementen van popmuziek. Waar anderen de makkelijke weg kiezen, gaat Heavy Faces voor de meest interactieve live ervaring. Open soundscapes tot “deep pocketed grooves”, poëtische teksten en improvisatie. De kern van de muziek is de immer voortgaande reis van Isaac. Deze solide muzikanten belopen de lijn tussen heftige en lichte vibes om de reis van Isaac uit te beelden. Heavy Faces is een band die voor iedereen iets heeft, voor de luisteraar met een open geest en open hart.



Bij de concerten in augustus delen Brebl en de artiesten de inkomsten, daarom is het kaartje iets duurder dan je gewend bent. We zitten beide in zwaar weer. Live muziek kan niet zonder artiesten, en artiesten kunnen niet zonder een podium.

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Einde 23:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en) Heavy Faces
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief