wo 30 sep

Carte Blanche Bo van de Graaf: Cycles

Bo van de Graaf is een sinds jaar en dag actief met zijn ensemble I Compani al meer dan 35 jaar toonaangevend met tientallen albums en meer dan 1200 concerten over de hele wereld.

Podium JIN nodigt dan ook Bo van de Graaf uit voor een Carte Blanche concert op woensdag 30 september getiteld CYCLES. Inspiratiebron voor deze avond is het album Circle Paris Concert (1971) van Anthony Braxton, Chick Corea, David Holland en Barry Altschul.

Speciaal voor deze avond heeft Bo van de Graaf een bijzonder ensemble samengesteld bestaande uit Bo van de Graaf, Michel Mulder, Christoph Mac-Carty, Dion Nijland en André Groen. Elke muzikant brengt een idee in voor een deel van het concert. Variërend van een kort thema, een grafische partituur, een gedicht of desnoods een pan soep. Ter plekke wordt door loting de volgorde bepaald en zonder repetitie vooraf uitgevoerd. De experimenteerdrift staat hoog in het vaandel en door de verschillende achtergronden van de musici zal het concert veelkleurig zijn.

Bezetting: Bo van de Graaf saxofoons, Michel Mulder bandoneon & keyboard, Christoph Mac-Carty piano en keyboard, Dion Nijland bas, André Groen drums en mallets.
TICKETS
Prijs (VVK) € 12,50
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Podium JIN
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Bo van de Graaf
Michel Mulder
Christoph Mac-Carty
Dion Nijland
André Groen
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief