wo 9 sep

Pelican Three met speciale gast Martin Gort

Pelican Three is het nieuwe trio van trompettist Dirk Beets, saxofonist en basklarinettist Iman Spaargaren en gitarist Mark Tuinstra .

Als speciale gast komt Martin Gort. Martin Gort behoort al jaren tot de top van de Nederlandse percussiewereld. Hij speelt al meer dan 35 jaar en is met zijn muzikaliteit, veelzijdigheid en flexibiliteit een veelgevraagd allround percussionist. (https://martingort.nl).

Pelican Three wentelt zich vol overgave in eigenzinnige composities en schurkt behoeftig aan tegen een breed pallet aan klankkleuren. Voeg daarbij speciale gast Martin Gort en het palet van Klankleuren wordt nog verder uitgebreid.

De muziek van het trio beweegt zich van lyrische kamermuziek tot rauwe punk en van gevoelige vrije composities tot humoristische escapades met respect voor en kennis van de jazztraditie. Voeg daarbij de percussie van Martin Gort en een explosieve mix is in de maak.

Intens samenspel van vier gelijkwaardige muzikale teamspelers brengt op een organische manier glasheldere verhaallijnen, gepassioneerde solo’s en gebruik van ruimte in deze ongebruikelijke bezetting bij elkaar.

Beets, Spaargaren, Tuinstra en Gort gaan het muzikale avontuur aan.

Bezetting: Dirk Beets - trompet, bugel, Iman Spaargaren - tenor saxofoon, bas klarinet, Mark Tuinstra – gitaar en

Speciale gast: Martin Gort - percussie


 Website: https://www.imanspaargaren.nl/media/music-video-pelican-three/


TICKETS
Prijs (VVK) € 8,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Podium JIN
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief