za 19 sep

Podcastfestival

Het Podcastfestival strijkt dit jaar voor het eerst neer in Nijmegen! In Brebl om precies te zijn. We presenteren dit programma in samenwerking met onze vrienden van Wintertuin/De Nieuwe Oost. Hieronder lees je wat je hier op zaterdag 19 september van 10-18u kan meemaken. Koop snel een kaartje want er is beperkt plek!

Workshop: De schrijver versus de pdcastmaker

Podcastmakers en schrijvers willen uiteindelijk hetzelfde: een goed verhaal vertellen. In de workshopDe schrijver versus de podcastmakeronderzoekt Corinne Heyrman welke literaire technieken je in kunt zetten bij het maken van een podcast. Aan de hand van verschillende voorbeelden uit haar eigen praktijk, maar ook die van haar helden, neemt ze de podcast als literair product onder de loep. Stel ook je eigen vragen of leg je eigen literaire podcastidee of -probleem voor.


Liveshow: Nieuwsgierig

In Nieuwsgierig staat iedere aflevering één hoofdvraag centraal. Maar voor deze liveshow laat host Sahra Mohamed dat format even los. Ze gaat praten met een goede vriendin, eigenaar van WALTER books en programmamaker Krista Jantowski. Over twijfel, communicatie, media en alles wat verder nog ter tafel komt. Na afloop is er een korte Q&A.


Panel: Lockdownpodcasts

De lockdown die vanaf medio maart tot begin juni 2020 Nederland binnen hield had veel nieuwe podcasts als gevolg. In dit panel spreken vier lockdown podcasters over hoe ze paniek omzetten in podcast producties, waar ze tegenaan liepen en hoe ze nu verder gaan. Met Chris Bajema (Man met de Microfoon/Lockdown), Marieke van der Ven (Het Vertrek), Inge Wannet (Binnenwerkjes) en Michiel van de Weerthof (Radio Kras en Het Verblijf).


Podquiz

Ken jij alle tunes en bekende podcasthosts? Test je podcastkennis in de podquiz! De steden strijden als teams tegen elkaar maar je kunt thuis ook digitaal meedoen.


https://podcastfestival.nl/

TICKETS
Prijs (VVK) € 25,00
Prijs (ADD) € 25,00
Zaal open 10:00
Aanvang 10:00
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie
Genre Woord, Live muziek, Festival
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief