za 5 sep

Terra Volta - Uitverkocht

De 8-koppige band Terra Volta is met zijn energieke en dansbare muziek een graag geziene band op festivals en feesten. De stijl is een spannende mix van muziekstijlen en sferen uit verschillende hoeken van de wereld. De nadruk ligt op ska, reggae en balkan, maar hier en daar klinken ook Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Caribische klanken door. Stevige beats, een blazerssectie en opzwepende songs....Wat heb je nog meer nodig voor een feestje?!

Terra Volta is 2020 voortvarend gestart met de release van de nieuwe single 'Boo Boo man'. Het begon als een klein rustig liedje op akoestisch gitaar gemaakt door zanger, componist en koordirigent Dirk Pons. Deze gevoelige basis groeide geleidelijk uit tot een stevige en opwindende Terra Volta productie met de nodige Afrikaanse en Caribische invloeden en veel ruimte voor blazers en vocals. Boo boo man is het verhaal van twee jonge vrienden die een manier gevonden hebben om de 'Boo Boo man' op afstand te houden: Takanakina takina! Zie de trailer van de single.


LET OP: Dit is een seated concert, er zijn 88 zitplaatsen.

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Einde 23:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief