vr 23 okt

Leeuwenkind | spoken word-artiest Luan Buleshkaj

In zijn eerste solovoorstelling Leeuwenkind kaart de Amsterdamse woordkunstenaar Luan Buleshkaj zowel persoonlijke als actuele onderwerpen aan. Thema’s als opgroeien in Amsterdam-West als enig kind met een alleenstaande moeder, de oorlog in Kosovo, mannelijke kwetsbaarheid, multiculturaliteit en vriendschap spelen een belangrijke rol. Sinds januari 2020 is Luan aan het rondtrekken door Nederland met try-outs van Leeuwenkind. Dit doet hij samen met gitarist Yassine Belghanch. In september 2020 ging de voorstelling officieel in première in Podium Mozaïek tijdens het Amsterdam Fringe Festival. Hiervoor ontving Luan de ‘Best of Fringe’ 2020 award. Ook zit hij nu in de halve finale van het Amsterdamse Kleinkunst Festival.

“Luan Buleshkaj blinkt uit in een scherpe pen. Hij toont een enorme taalprecisie: steeds blijft Buleshkaj verrassen met zijn rijmschema’s, treffende metaforen of semantische tovenarij.” –NRC“Luan Buleshkaj brengt met Leeuwenkind spoken word naar een topniveau, met een vleugje kleinkunst en cabaret. Taalkundig zit het perfect in elkaar” –jury Amsterdam Fringe Festival

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Woord, Theater
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief