geannuleerd

vr 23 okt

Stoere mannen, sterke verhalen

Wie aan barbiers denkt, roept gelijk: Schorem! Deze Rotterdamse barbiershop van Bertus en Leen is inmiddels wereldberoemd. De twee stoere mannen reizen de wereld rond als ware rocksterren en zijn bovendien enorme muziekliefhebbers.

Veel meer reden hadden Bibliotheek Gelderland Zuid en het Kids ‘n’ Billies festival niet nodig om ze uit te nodigen.

Het leven van Bertus en Leen is zo boeiend dat Floor Boogaart besloot een boek over ze te schrijven: Schorem. Floor werkt al jaren als muziekjournalist bij o.a. Cortonville. Via de rock-’n-rollmuziek kwam ze in contact met Leen en Bertus. Natuurlijk zit het boek vol sterke verhalen, maar er is zoveel meer. Koen Frijns voelt vanavond Bertus, Leen en Floor aan de tand over het boek, over het leven in Rotterdam en on the road en natuurlijk over muziek!

Alsof de avond met dit gezelschap nog niet rock-’n-roll genoeg is, komt Dead Cat Stimpy vieze rockabilly fingerpicking, gruizige bluesy slide en knallende punk spelen. Eén man met een drumstel onder zijn voeten schreeuwt en speelt het allemaal het podium af. We like!

TICKETS
Prijs (VVK) TBA
Prijs (ADD) TBA
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Einde 23:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Woord, Live muziek
Artiest(en) Dead Cat Stimpy

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief