wordt verplaatst

vr 16 okt

The B Machine

Funk and Soul…and a little bit of Dance. Zo is de muziek van The B Machine het beste te omschrijven. Deze band, die in 2014 haar 30-jarig bestaan vierde is een begrip geworden in muziekland, in Nijmegen en verre omstreken! Een superstrakke blazers-sectie, een basis die staat als een huis en drie ijzersterke vocalen!

Vanwege de coronamaatregelen verzorgt The B Machine een seated concert, maar... de band maakt een feest van ieder concert!

De band speelt de betere funk/soul en disco van vroeger zoals CHIC en James Brown maar ook de knallers van nu zoals Mark Ronson, Justin Timberlake, Bruno Mars, DNCE en Faith Evans, garantie voor een avond dansen met de billen op de stoel dus!

Are you ready to get sweaty?!?


The B Machine is:

Alex de Meij - zang, Sue op de Kamp - zang, Marjolein de Buizer - zang, Bert Peters - bas, Sjoerd Selen - toetsen & zang, Robert Klaassen - drums, Jeroen van de Pol - gitaar, Julian Sprengers - tenor sax, Liesbeth Coopmans - altsax, Dennis van Alst – trompet


TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief