zo 11 okt

Vatapá en Braziliaanse sessie

I.v.m. de coronamaatregelen is het maandeliijkse optreden van Vatapá met aansluitend sessie niet in café de Kroon, maar in tijdelijk in Brebl.

Vatapá bestaat uit vier professionele Nederlandse musici met een grote voorliefde en toewijding voor Braziliaanse choro en samba: Ronald Veerman (Bandolim), Sander Eggen (cavaquinho), Frans van Keep (7-snarige gitaar). Vatapa legt zich toe op instrumentale choro en samba.

Er is plaats voor maximaal 30 bezoekers. De tijden zijn iets vroeger dan in de Kroon: van15.00 uur tot 18.00 uur (sessie 17.00).

Deze keer zal als speciale gast aantreden de Nijmeegse zangeres Tamara Maria. Op percussie speelt Meiko Meissner. Op het programma staat een mix van Braziliaanse samba-bossa nova en Portugese fado.


www.tamaramaria.com

www.vatapa.nl


Gratis
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 14:30
Aanvang 15:00
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en) Tamara Maria
Meiko Meissner

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief