za 28 nov

GEMINGA

GEMINGA | cosmic soul comfort voor eigenwijze music lovers

De hypnotiserende downtempo, jazz en elektronica van het eigenzinnige Nijmeegse muziekgezelschap Geminga richt zich rechtstreeks tot het hart van de luisteraar. Met muzikale invloeden vanuit het hele universum. Dromerige sferen én funky beats, yes we can!

feat. DRUMMER SANDER ROERDINK

Intens, eigenwijs en urgent. Dat is waar Geminga voor staat. Of het nu gaat om een ‘ordinaire’ popsong of een artistieke compositie voor een choreografie. De inhoud telt.

In 2016 kwam het debuutalbum van Geminga uit, getiteld BIPOLAR. In 2019 releaste de band de eerste drie tracks van de nog te verschijnen EP SKIN TO SKIN, een samenwerking met dubstep producer Mischapex. Op 1 maart 2020 verscheen de Nederlandstalige EP getiteld DAAROM, waarmee Geminga opnieuw een verassend muzikaal pad inslaat.

Claudia Cathérine - vocals & beats
JP Pino - guitars & trumpet & vocals
Rolf de Thouars - bass
Mark Toornvliet - percussion

Special guest: Sander Roerdink - drums

www.geminga.nl

foto: Marijke Klijn Velderman-Keijzer

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief