zo 6 dec

Jazz Jamsessie De Kroon

Na lange tijd kunnen we eindelijk weer jammen! I.v.m. de coronamaatregelen is de jamsessie niet in café de Kroon, maar in Brebl. Dezelfde sessie, maar op een grotere plek.

Om zo coranaproof mogelijk te kunnen jammen, zal er in Brebl met een intekenlijst liggen voor de muzikanten die mee willen doen.


Backline is aanwezig: PA, drums, piano, bas- en gitaarversterker.

Sessieband:
Drums - Sacha Boret
Toetsen - Paul Vermeulen
Bas - Folkert Cannegieter
Sax - Fokko Wesselius (sessieleider)

Deze sessie zal gedeeltelijk gestreamd worden en via de site krijg je de mogelijkheid te doneren aan café De Kroon, zodat we dit café een hart onder de riem kunnen steken in afwachting van betere tijden.


De volgende nummers staan op het programma met tussen haakjes de klinkende (iRealbook) toonsoort:

Daarnaast kan je ook andere jazzstandaards aanragen, maar belangrijk daarbij is dat deze in het realbook staan, zodat iedereen die graag mee wil doen eenvoudig kan aansluiten.

facebook: JazzJamSessie

www.cafe-dekroon.nl

Gratis
Prijs (ADD) € 
Zaal open 15:00
Aanvang 15:00
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief