wo 9 dec

UITVERKOCHT - Ochsen

Ochsen is een fris en explosief jazzkwintet. Met humor, gevoel en power combineren zij hun vindingrijke composities met gedurfde improvisaties.

Debuutalbum "Bungee" werd uitstekend ontvangen door het publiek en media. Als sprinters van nature, komen “Die Ochsen" (de halve zolen) er in met gestrekt been in. Een stuk à la Thelonious Monk wordt in een onesthetisch surfjasje gehesen. Te mooie stukken worden - als de tijd rijp is - vakkundig afgebroken en om het af te maken is er drum ’n bass. Ochsen steekt hier en daar de draak met bepaalde conventies, maar zeker niet met zichzelf.

"Ochsen heeft in het korte eerste nummer creatief materiaal gebruikt waar menig collega-artiest een hele cd mee zou kunnen vullen.” - Jazznu

Joël Botma - trompet
Nick Feenstra - altsax
Philipp Frenzel - keys
Marijn van de Ven - bas
Bouke Hofma - drums

https://www.facebook.com/OchsenmusicTICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief