za 26 jun

2606 00:01

Woorden zijn overbodig, laat de muziek en je vrienden voor elkaar spreken.

Breblen: is eindelijk weer samen in Brebl zijn.

Iedereen is welkom om weer opnieuw deze roaring 20-ies in te luiden. En dat doen vooral we samen en in diversiteit. In heel Brebl kan je elkaar ontmoeten, omarmen, omhelzen en ontroeren. Overal een andere sfeer, overal zielen, overal mag je delen in de klanken die door de muziekkunstenaars over je uit worden gestort. Geniet van nacht, en verlies je in de dans en het contact.

Met: Boomshakalak, Smells Like Alternative, Knopje & Geert

Letop! Coronacheck verplicht, laat je testen op donderdag of vrijdag, voer de code in je app, en dan zien we je graag. (Een check regel je via testenvoortoegang.org en de CoronaCheck app download je via de App Store of Google Play).

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 
Zaal open 23:00
Aanvang 00:01
Einde 05:00
Locatie BreblOscarLeeuw, Clubb
Organisatie Brebl
Genre Dans, Dansen, Clubnacht,
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief