za 19 jun

Bad Cassette & The Surfing Crows

Bad Cassette

Er zijn maar weinig bands die het 30 jaar volhouden, alle podia van de wereld hebben gezien en meer dan 1 miljoen volgers hebben op sociale media. Zo ook Bad Cassette niet!

Deze Arnhemse band bestaat nu zo’n een 2 jaar, heeft pakweg 350 (al dan niet gedwongen) volgers op sociale media en is druk zoekende naar podia waar al hun spullen op passen.

De heren en dame, Ed -, Fred -, Ted - en Babette Cassette maken een blend van pop, rock, funk met prachtige donkere tonen en hier en daar een dansbare hint. Teksten over het leven, lust en verlangen zorgen voor de juiste afdronk van hun muziek.

Kom proeven!

Bad Cassette is:

Babette Cassette – vocals
Fred Cassette – guitar, vocals
Ted Cassette – bass, vocals
Ed Cassette – drums, programming

Info:

Facebook: Badcassetteband

Instagram: @bad_cassetteThe Surfing Crows

We say it proud: we`re dressed in black and playing loud!! Here are: The Surfing Crows!

Je hoort ze al van verre, hun niet mis te verstane klanken, aaneengesmeed tot een solide en krachtige muur van surfgeluiden herkenbaar aan de trillende nagalm, Reverb. Het geluid van het strand, de oceaan, de golven, pulp fiction, coole chicks en natuurlijk Dick Dale.

The Surfing Crows bestaan uit: Rene de sologitarist, de onmogelijke en enige reïncarnatie van zowel Link Wray als Dick Dale in een en dezelfde persoon!! Is he Link Dale or Dick Wray? Thats the question you`ve got to find out!

Eef de Wentelteef op bas, over het podium, voor het podium, op het podium, en weer achterlangs, niets houdt hem tegen, niets houdt hem op zijn plek, (als hij bast lijkt hij wel gek)! My God!! is that ADHD? or just playing on his bass??

Mano the Maniac op drums, zijn bloed klopt altijd op de juiste bpm in zijn aderen, en zijn hart mist geen slag! Everything comes, everything goes, but it depends on Mano at which speed the song flows!

Epco als slaggitarist, alias Gekke Henkie alias Mr. Cool alias Who ist er anyway?? With every beat, he plays his guitar and with every play, he beats his guitar!

Vanuit het kraaiennest te Hummelo, dat door zijn surfklimaat bij uitstek DE plaats is voor deze muzieksoort, zijn deze zwarte gevleugelde vrienden dit jaar uitgevlogen om de hele wijde wereld te overdonderen met hun krachtige en overweldigende instrumentale surfnummers!

Let`s Surf!!

Facebook: Thesurfingcrows

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en) Bad Cassette
The Surfing Crows
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief