wo 30 jun

BLIK: Annelie Koning- Luc Ex- Tristan Renfrow

Annelie Koning was in 2018 te gast bij Festival Jazz International Nijmegen alwaar zij met haar band LILY KING een verpletterend concert gaf. Vanavond komt zij terug met een bijzonder nieuw trio genaamd BLIK bestaande uit Annelie Koning zang, Luc Ex bas en Tristan Renfrow drums.

Luc Ex was tussen 1983 en eind 2002 prominent lid van de anorcho-punkband The Ex. Daarna volgde hij zijn eigen weg met ensembles als Roof, 4 walls , Luc Ex’s Assemblee en onlangs nog te zien bij JIN met zijn project “Music for inevitable sounds. De Amerikaanse drummer Tristan Renfrow is inmiddels ook geen onbekende meer in Nederland gezien zijn samenwerkingen met Tineke Postma. Samen met zangeres Annelie Koning vormen zij een meer dan bijzonder trio.

BLIK knettert, knarst, tegelijk lyrisch en teder in één. De band schakelt moeiteloos van pure improvisatie naar strak gerepeteerde stukken. Voor de teksten maakt Annelie gebruik van gedichten van Charles Bukowski (‘Love Is A Dog From Hell’). Op geheel eigen wijze interpreteert Koning de gedichten van Bukowski, schakelend tussen voordracht, improvisatie en zang weet zij de kern te vangen. Luc Ex warme baslijnen en de stuwende grooves van drummer Renfrow maken dit energieke trio compleetMuziekTICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 12,50
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:30
Locatie Brebl
Organisatie Podium JIN
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief