zo 13 jun

BreblJazzJam

Brebl gaat weer open, we mogen weer naar een concert en we mogen zelf ook weer aan de slag! Daarom sluiten we het weekend af met de BreblJazzJam. Samen gewoon lekker muziek maken. Wij zorgen voor een backline en een startband en daarna is het de beurt aan jou. Je bent dus welkom om te spelen, te genieten of gewoon weer eens een ouderwets speciaal biertje van de tap te drinken.

Natuurlijk wordt deze sessie ondersteund, begeleid door de constante factor in het jazz jam leven in Nijmegen: Wiro Mahieu en hij neemt 2 vrienden mee. En als jullie je instrumenten en muzikale gevoel meenemen, beloven we een heel fijne avond.

Er zijn nog wat coronamaatregelen: Er is plek voor 50 mensen. Draag nog wel even je mondkapje op als je loopt. En.. heel lastig, maar best wel te doen, blijf zitten in je stoel in plaats van kletsen in het gangpad.

Gratis
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 19:30
Aanvang 19:30
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief