za 12 jun

Soundience

Soundience is een eigenzinnige band die swingt, schreeuwt, fluistert en verleidt. Meng oorstrelende melodieën die opstijgen tot scheurende uithalen. ‘Poppie’ koortjes, een donderende drum en bas, opruiend en dragend. Met momenten fel en indringend gitaarspel en het stemgeluid van Janis Joplin. Psychedelische, melodieuze Rock met een grote letter ‘R’, waar je kippenvel van krijgt en niet bij stil kunt blijven staan.

Uiteraard valt van een groep muzikanten met Tine Soontiëns als leadzangeres, Frank van der Wiel op gitaar, Melvin van Wilsem op drum, Lars Ratering op gitaar en Lucien Huisstede op bas, wel het een en ander te verwachten, maar de uitspraak: het geheel is meer is dan de som der delen, klopt weer eens. Soundience vormt een besmettelijke chemie. Ze worden o.a. beïnvloed door: Led Zeppelin, Triggerfinger, ZZ Top, The Who, Rival Sons en The Black Crowes. Ze spelen naast eigen werk een aantal covers.

Band

Tine Soontiëns – zang
Frank van der Wiel - gitaar
Lars Ratering – gitaar en backing
Lucien Huisstede – basgitaar en backing
Melvin van Wilsem – Drum en backing

<


TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief