zo 13 jun

Taiga

TAIGA is een duo dat bestaat uit Jessie Brevé en Freek Mulder. Deze jonge jazzmuzikanten presenteren in een programma van een uur hun eigen composities. Ze schreven die tijdens en over de coronacrisis.

Emoties als eenzaamheid, somberheid, frustratie en hoop komen allemaal voorbij. De focus ligt op het irrationele, improviseren vanuit het hart. Daar lenen de sterke composities zich uitstekend voor. Om zich het best te kunnen uiten, gebruiken de muzikanten een verscheidenheid aan instrumenten. Basklarinet, contrabas, basgitaar, altsaxofoon en synthesizer komen samen. Maar ook wordt er verteld over hoe de hele situatie in de muziek terug te horen is. Het resultaat is een concert, wat voor iedereen dichtbij komt. Het roept bij het publiek een gevoel van herkenning op en het kan iedereen helpen hun gevoelens over deze tijd een plek te geven.

Aanmelden via: taiga@freekmulder.com

https://freekmulder.com/taiga/

Gratis
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 14:30
Aanvang 15:00
Einde 16:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief