zo 13 jun

Vatapá en Braziliaanse sessie

I.v.m. de coronamaatregelen is het maandeliijkse optreden van Vatapá met aansluitend sessie niet in café de Kroon, maar in tijdelijk in Brebl.

Vatapá bestaat uit vier professionele Nederlandse musici met een grote voorliefde en toewijding voor Braziliaanse choro en samba: Ronald Veerman (Bandolim), Sander Eggen (cavaquinho), Frans van Keep (7-snarige gitaar), Meiko Meissner (percussie). Elke maand een special guest met aansluitend sessie. (Sander doet deze keer niet mee)

De sessie begint ongeveer om 17.30 uur.

Ondanks de Braziliaanse vibes houden we mondkapjes tijdens het lopen, swingen we in onze stoel, en laten we maximaal 50 mensen toe.Gratis
Prijs (ADD) € 
Zaal open 16:30
Aanvang 16:30
Einde 19:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en) cavaquinhospeler Macumba

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief