do 29 jul

Otis x Brebl | Thirza Athalja Quintet

Thirza Athalja, opkomend artiest uit Utrecht, neemt je mee met haar warme stem en speelse persoonlijkheid in een wereld van soul, moderne jazz, pop en wereldmuziek, waar muziek en verhaal elkaar versterken. In haar songs zoekt ze naar diepgang in het dagelijks leven en werpt hier een frisse blik op: “De rijke kleuren in de harmonie en plotselinge wendingen vertalen voor mij de contrasten van het leven, waarbij groove zorgt voor speelsheid en de muziek toegankelijk maakt om naar te luisteren.” Momenteel is Thirza Athalja bezig met het opnemen van haar debuutalbum. Deze zal rond de zomer van 2021 uitkomen.

TThirza Athalja, opkomend artiest uit Utrecht, neemt je mee met haar warme stem en speelse persoonlijkheid in een wereld van soul, moderne jazz, pop en wereldmuziek, waar muziek en verhaal elkaar versterken. In haar songs zoekt ze naar diepgang in het dagelijks leven en werpt hier een frisse blik op: “De rijke kleuren in de harmonie en plotselinge wendingen vertalen voor mij de contrasten van het leven, waarbij groove zorgt voor speelsheid en de muziek toegankelijk maakt om naar te luisteren.” Momenteel is Thirza Athalja bezig met het opnemen van haar debuutalbum. Deze zal rond de zomer van 2021 uitkomen.

Bezetting:
Hanna Marieke - toetsen
Prashant Samlal - gitaar
Thijs van Zutphen - bas
Jens Wierckx - drums

Website: https://www.thirzaathalja.comThirza Athalja · Live at HKU Utrecht

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en Jazzstad Nijmegen.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 21:00
Aanvang 21:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Meneer Otis
Genre Live muziek
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief