za 17 jul

Otis x Brebl | Three Little Clouds

"The funk is back" en de Amersfoortse band Three Little Clouds bevindt zich op de ambitieuze route dit aan iedereen te laten horen.

De tourbus staat ready en het energieke zestal kwam o.a. op Central Park, Surfana, Into The Woods en Amsterdam Open Air de temperatuur verder opkrikken. The Clouds warmden niet alleen verschillende festivals op, ook was de band in 2019 de huisband van het Grolsch Gouden Kalveren Festival en reisde de band het hele land door tijdens de Popronde. De groovy-funkhop beweegt de heupen van jong en oud en de gouden formule is "to play funk for fun". Na vele shows en festivals, is het tijd om de groove verder te verspreiden.

In december 2019 releasde de band hun nieuwe single ‘ Hey You’, opgenomen in de Mailmen Studio met Boaz Hol. Gemixt door Bas van Wageningen (DI-RECT). Dat jaar sloten de Clouds af in de AFAS live, met de aftershow van Parov Stelar.

Sluit je aan bij de funk, omarm de dancevibes met je shirt uit en je dansschoenen aan. We’re gonna funk it up.

Bezetting:
Joèl Soedito - gitaar
Bram Ravenhorst - rap
Eleanor Dingemans - zangeres
Tobias de Zwart - drummer
Marijn de Zwart - basgitaar
Roger Makizodila - rap / percussieCultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en Jazzstad Nijmegen.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 21:00
Aanvang 21:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Meneer Otis
Genre Live muziek, Pop, Jazz,
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief