do 9 sep

Saranne

In het singer-songwriterlandschap duikt af en toe een stem op waar je niet omheen kunt. Saranne heeft zo'n stem: warm, zuiver en vol emotie. Sarannes melodieën zijn eenvoudig, maar geraffineerd en ze is hoorbaar beïnvloed door folk-, americana- en bluesvoorbeelden.

In 2007 neemt Saranne haar allereerste demo op ‘This is me’. Met alleen stem en gitaar worden acht liedjes live ingespeeld. Deze EP brengt ze in 2008 uit in eigen beheer Dat Sarannes roots in Limburg liggen, is te horen in haar gevoelig gebrachte cover van het nummer 'Peel in Brand' van Rowwen Hèze.

De EP ‘This is me’ is geen eenmalige flirt met de muziek. In 2012 brengt ze het bijzonder dynamische ‘Feathers & Fools’ uit, waarin ze naast verstild of verontwaardigd ook krachtig en soms zelfs duister weet te ontroeren. Op dit album is BJ Baartmans verantwoordelijk voor de arrangementen en de productie. Ze sluit dit album Nederlandstalig af met het zeer verrassende ‘Ga dan’.

Op het in januari 2020 verschenen ‘Dagen dat het anders gaat’ werkte Saranne weer samen met BJ Baartmans. Er is nu echter één heel groot verschil: het album is volledig Nederlandstalig. Deze keuze moest er een keer van komen, want juist in het Nederlands kan Saranne haar liefde voor literatuur en poëzie combineren met haar muziek. Wanneer ze nu in haar nummers vertelt over de opdringerige hectiek van het leven, over zoeken, vallen en opstaan, komen haar woorden puur en trefzeker binnen en raakt haar bijzondere en warme stem de luisteraar meer dan ooit.

Meer informatie over het verhaal achter haal album is o.a. te vinden op haar website:

www.sarannesmusic.nl

en op:

facebook

instagram

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief