zo 17 okt

House of hearts

hét queer ballroomevent van Nijmegen!

Een avond waarin de ruimte tot het scheppen van blijvende banden wordt geboden. House of Hearts vormt een plek waar zelfexpressie centraal staat en waar iedereen gezamenlijk de mooiste momenten zal beleven

We stellen de dansvloer open voor iedereen die zichzelf wil leren ontdekken en in aanraking wil komen met voguing. Het draait hierbij om acceptatie, zowel van jezelf als een ander. De avond zal beginnen met een activiteit die iedereen goed in zijn lijf zal krijgen, begeleid door een professional. Het draait hier om wederzijds respect en vertrouwen. Iedereen mag zichzelf zijn en zal hiervoor aangemoedigd worden. Daarna zullen er verschillende houses gevormd worden. Iedereen kan hun eigen identiteit ontwerpen met de kleding die aanwezig is. Onder begeleiding van de beste ballroom muziek, laat iedereen hun fashionable creaties zien en eindigt het in een vriendschappelijke competitie. Achteraf is er natuurlijk nog tijd voor een drankje en gezelligheid. Deze avond geeft de ruimte tot het scheppen van blijvende banden. Het vormt een plek waar zelfexpressie centraal staat en waar iedereen gezamenlijk de mooiste momenten zal beleven.

Hey! Schrijf je in via deze link https://forms.gle/iWJWC9d5RfRb5u8DA om een avond vol liefde, acceptatie, plezier en heel veel voguing mee te maken!

Gratis
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Dans, Dansen
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief