za 23 okt

Terug Naar Toen Herfst Festival

Lieve vriendjes van de TNT familie opgelet: WE ARE BACK!! Wat dacht je van een waanzinnig herfst festival in de Brebl in Nijmegen? Ouderwets dansjes, drankjes en meeschreeuwen met de hits van Atomic Kitten, Natascha Beddingfield en Destiny's Child! ien we jou ook op 23 oktober?

Alles kan en alles mag bij Terug Naar Toen.

MUZIEK
De leukste, lekkerste en hipste DJ's van 't land komen langs om je terug te brengen naar een tijd zonder zorgen. Van Britney Spears naar de Backstreet Boys en via Janet Jackson en Robin S nog heel eventjes langs bij Charly Lownoise en Mental Theo.. Om hem even lekker af te sauzen weet je wel?!

INFO & TICKETS
De kaartverkoop start op donderdag 30 september aanstaande om 12:00u.

Let op: Op dit moment is voor alle evenementen in Nederland een coronatoegangsbewijs nodig.
Leeftijd: 18+

https://www.facebook.com/terugnaartoen

TICKETS
Prijs (VVK) € 24,50
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 15:00
Aanvang 15:00
Einde 23:59
Locatie BreblOscarLeeuw, Clubb
Organisatie Terug Naar Toen
Genre Party, Evenement, Dansen
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief