vr 22 okt

Vroeg Pieken

We zijn eindelijk terug! Vroeg Pieken brengt jou de beste start van je weekend. Bij ons ga je vroeg los op de door jou gekozen liedjes. Kom dansen!

Kan jouw weekend ook niet snel genoeg starten? Kom dan aan het begin van je vrijdagavond naar Vroeg Pieken! Vanaf 19:30 barst bij ons het feest los, geen reden om te wachten met dansen toch? We starten een half uur eerder dan je van ons gewend bent, omdat we wegens de maatregelen ook een half uur eerder stoppen.

Mood: Dansend op jouw favoriete hitjes de avond ingaan

Bij Vroeg Pieken ga je lekker vroeg los op je favoriete hitjes. Jij bepaalt welke nummers er gedraaid worden. Van disco tot pop, van funk tot hiphop. Uit welk jaar dan ook. Als het maar dansbaar is! Je kunt tot en met 12 oktober via www.vroegpieken.com je all-time favorite song opsturen. Hitjes aanvragen bij de DJ tijdens Vroeg Pieken is niet mogelijk.

Voor dit evenement heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

TICKETS
Prijs (VVK) € 13,50
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 19:30
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief