vr 5 nov

Collin Hoeve - Release show - I′ve Got Time

Collin Hoeve is een singer-songwriter uit Nijmegen. Je kunt zijn muziek het beste omschrijven als verhalende gitaar-pop.

I’ve Got Time

Het nieuwe album I’ve Got Time is ontstaan vanuit de ruimte en de rust die deze afgelopen tijd met zich mee heeft gebracht en is een uitnodiging om je blik naar binnen te richten. Een ode aan de kwetsbaarheid en in dat opzicht zou je het misschien wel een “coming of age” plaat kunnen noemen.

Bij alle muziek is prachtige kunst gemaakt door beeldend kunstenares Yolet Luijendijk die op hun eigen manier de boodschap van de muziek versterken. Dit keer wilde Collin graag nog een stap verder gaan om de verhalen van zijn liedjes te vertellen en heeft hij de hulp ingeroepen van Koen Gijsman en Max Schonenberg om samen een heuse korte film te maken bij het album. En dat nieuwe album en die film zijn dus na veel tijd, moeite, bloed zweet en tranen eindelijk klaar!

Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doen wij heel graag met jou, in Brebl, dicht bij elkaar. De plek waar ook een groot deel van de film is opgenomen, zo is de cirkel weer rond.

Band:
Collin Hoeve - zang & gitaar
Max Kerkhof - toetsen
Tom Covers - basgitaar
Joost Visser - drums


Social links:
https://www.facebook.com/collinhoeve/
https://www.instagram.com/collinhoeve/
https://www.youtube.com/collinhoeve
https://www.collinhoeve.com

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief