wo 24 nov

Reeds & Deeds

Dit concert is een half uur vervroegd. Om 19:30 uur gaat de zaal open. Tot 20:00 uur kan je een drankje bij de bar halen. Het concert begint om 20:00 uur.

Sextet Reeds & Deeds brengt de muziek van Rashaan Roland Kirk opnieuw tot leven. “Wat is jazz? Al ruim honderd jaar is een adequate, inhoudelijke omschrijving van dit muzikale fenomeen een open vraag. Muziekwetenschappers hebben er hun kennis op stukgebeten, maar nu, eind s er een kraakhelder antwoord. Niet in woorden, wel in daden.

Reeds & Deeds, een in Nijmegen wortelend sextet, heeft elke omschrijving die ooit aan het begrip jazz is gehangen, in één ontwerp verenigd.

"Jazz is Reeds & Deeds en Reeds & Deeds is jazz. Punt uit.” (JazzNu)

Reeds & Deeds is een eerbetoon aan de muziek van Rashaan Roland Kirk.

Reeds & Deeds zijn: Frans Vermeerssen: saxofoon, Alex Coke: saxofoon, dwarsfluit, Bo van de Graaf: saxofoon, Michiel Braam: piano, Arjan Gorter: bas, Makkie van Engelen: drums 

Kaarten voorverkoop: € 13 en €10 voor jongeren tot 26 jaar (excl. 0,79 servicekosten)
Kaarten avondkassa: € 15 en € 12

TICKETS
Prijs (VVK) € 13,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Podium JIN
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief