wordt verplaatst

zo 28 nov

Romheen met La Zona - STAAL (try-out)

STAAL is een vermenging van woorden, muziek en beweging die je meenemen naar een wereld waarin rechtlijnigheid en hardheid overheersen. Of toch niet? Robuust in aanvang slaat in STAAL de vertwijfeling toe. Is alles wel wat het is? Gedurende de voorstelling lijkt alles vloeibaar te worden.

Een nieuwe voorstelling van Romheen Met La Zona & Danscollectief DON staat garant voor een reis naar het onbekende. Muziek, woorden en beweging nemen de kijker/luisteraar mee naar een wereld die langzaam vloeibaar wordt. STAAL is een sfeervolle beleving waarin de muziek je wegdraagt, de woorden langzaam versmelten en de bewegingen jouw geest niets dan de vrije ruimte laat.

Romheen:
woorden
La Zona: muziek
DON: beweging

https://linktr.ee/romheenmetlazona
Https://www.dansontmoeting.nl

STAAL 7 // Schraap de waarheid (2021) from La Zona on Vimeo.

Gratis
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 21:00
Locatie OscarLeeuw
Organisatie Brebl
Genre Dans, Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief