geannuleerd

vr 10 dec

Knopje Komt Thuis. Knopje 10 Jaar!

Knopje komt thuis is in aantocht. Op 10 december delen we de liefde voor elektronische muziek, het vrije leven en creativiteit. Samen gaan we dansen, drinken, lachen en genieten op een ongedwongen wijze.

Saamhorigheid en intimiteit staan 
nog centraler op ons 10 jarig jubileum. Het jubileum feest vindt natuurlijk plaats in Brebl dat al jaren lang de thuisbasis is van Knopje. 

Laten we beginnen met het feit dat we jullie enorm dankbaar zijn voor jullie vertrouwen en het behouden van je ticket(s). 

Ticket houders uw ticket blijft geldig voor deze verplaatste datum.

LET OP: De datum van dit event is onder voorbehoud. Door de maatregelen van de overheid kan het event worden afgelast, verplaatst of vervroegd. Dat mag de pret en vooral de liefde niet drukken. Wij vragen jullie begrip hiervoor.

TICKETS
Prijs (VVK) € 12,50
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 22:00
Aanvang 22:00
Einde 06:00
Locatie Brebl
Organisatie Knopje
Genre Dans, Clubnacht
Artiest(en) Roi Koch
Dominik Eulberg

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief