geannuleerd

wo 8 dec

MinLuVi & Triton Kwintet

Vanavond verzorgen MinLuVi en het Triton Kwintet samen een avond vol jazz in Brebl!

Triton Kwintet

Deze recent opgerichte band is jong, heel jong. De muzikanten komen rechtstreeks uit de jazz & pop afdeling van het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. De groep experimenteert veel en graag en geeft een eigen draai aan repertoire uit verschillende jazzperiodes. Tegelijkertijd richten de jonge en getalenteerde musici van het Triton Kwintet hun pijlen op eigen, nieuw en origineel werk. Waar het ze om gaat: hoe krijgen we de toehoorder op het puntje van haar of zijn stoel.

Het Triton Kwintet doet dat met een interessante chemie van uiteenlopende leeftijden – het vijftal varieert in leeftijd van 16 tot 26 jaar – en verschillende nationaliteiten.

Bezetting
Frederieke Aaij - piano
Dominique van der Gulden - saxofoon
Huub Schoolkate - gitaar
Norman Samuels - basgitaar
Daniel Louis - drums


MinLuVi

MinLuVi is een trio bestaande uit met roots uit Zuid-Korea, Rusland en Duitsland. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens onze internationale muziekstudie aan het Conservatorium ArtEZ in Nederland. Ze spelen moderne jazz, maar ook originele arrangementen van traditionele jazzstandards van o.a. Herbie Hancock, Chick Corea, Charlie Parker. Hun arrangementen zijn gericht op snelle unisono-thema's, improvisaties en solo's.

Bezetting
Min Won - drums
Dan Vito - bas
Lukas Mohl - toetsen

Entree: online: €10,- / €7,50 tot 18 jaar en studenten aan de deru: €12,50 / €10 tot 18 jaar en studenten

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 12,50
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) MinLuVi
Triton Kwintet
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief