Uitverkocht

zo 12 dec

SHOW 2 - Nederlands Studenten Jazz Orkest - For Funk's Sake!

What the Funk?! Het Nederlands Studenten Jazz Orkest gaat weer op tour! Na een jaar onontkoombare radiostilte sluiten 30 getalenteerde studenten uit heel Nederland zich weer een week lang op met één doel: de vetste Nederlandse zalen platspelen!

Ieder jaar brengt het NSJO jazzmuziek op revolutionaire manier naar een zo gevarieerd mogelijk publiek. Het NSJO van 2021 staat volledig in het teken van Funk with a Capital F. Onder de bezielende leiding van Jan Wessels, met extreem getalenteerde zangeres Koosje en weergaloze toptrombonist Bart van Lier kun je rekenen op een onvergetelijke show vol funkklassiekers. Haal je kaartje, For Funk′s Sake!

NSJO zal twee shows geven deze middag:

Show 1: 13:30 - 14:30 (zaal open 13:00 uur)
Show 2: 15:30 - 16:30 (zaal open 15:00 uur)

Tickets: Regulier €17,50 | Student €13,-


Meer info: https://nsjo.nl/


TICKETS
Prijs (VVK) € 17,50
Prijs (ADD) € 17,50
Zaal open 15:00
Aanvang 15:30
Einde 16:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief