za 18 dec

VANBINSBERGEN PLAYSTATION: REMISE

Vanbinsbergen Playstation is een flexibel, speels en veelkleurig octet met het geluid van een kleine bigband. De ultieme combinatie van vrijheid en structuur.

Het laatste programma van de band heet REMISE. Een best-of feest met stukken uit hun rijke repertoire en nieuw werk.De naam duidt op het besluit van Van Binsbergen zich toe te gaan leggen op componeren. Ze stopt met het zelf organiseren van tournees voor haar bands, projecten en festivals. De trein die al sinds de start van haar eerste band Corrie en de Brokken in 1986 doordendert gaat de remise in.

Een van de superlatieven uit de vele lovende recensies: Frontvrouw en gitariste Corrie van Binsbergen is een soort hogepriesteres als het gaat om componeren. Vanbinsbergen Playstation is een superformatie, drijvend op magnifiek componeerwerk, sublieme uitvoeringspraktijken en ultiem luistergenot. Niet redeneren maar beleven, dát is de muziek van dit Playstation. (JazzNu)

Bezetting: Mete Erker tenorsax, basklarinet, Miguel Boelens altsax, sopraansax, Morris Kliphuis hoorn, cornet, Joost Buis trombone, lapsteel, Albert van Veenendaal piano, Dion Nijland bas,Yonga Sun drums, Corrie van Binsbergen gitaar en composities.

<

Kaarten voorverkoop: € 14 en €11 voor jongeren tot 26 jaar (excl. 0,79 servicekosten) Kaarten avondkassa: € 16 en € 13

TICKETS
Prijs (VVK) € 14,00
Prijs (ADD) € 16,00
Zaal open 14:00
Aanvang 14:30
Einde 16:30
Locatie Brebl
Organisatie Podium JIN
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief