vr 30 dec

OppelePOP

Er zijn van die plekken die de culturele gaten in de stad vullen. Brebl is er daar een van. Muzikant word je om gehoord te worden, om jouw muzikale visie uit te dragen naar de wereld. Muzikant ben je omdat dat in je genen zit. Muzikant adem je door veel en vaak te spelen. Daarom is een podium zo belangrijk. Want je kan wel eeuwig in je oefenruimte blijven, maar het publiek en het delen is toch je grotere doel.

Een stad van het formaat van Nijmegen verdient meer podia dan dat er nu zijn, en omdat we nog één keer Brebl willen laten stralen, en nog één keer iedereen de kans willen geven te stralen is vandaag het podium voor pop uit Nijmegen.

4B2M nam in corona-tijd een video op in Brebl, Shaemless organiseerde onsterfelijke schaamteloze nachten in Brebl en We Are Hunters heeft nu zijn CD presentatie in Brebl. Hoe mooi kan een avond zijn. En er zit nog meer in het vat….en zojuist zijn Femme Fugazi en Divverent aan de line-up toegevoegd!

Jouw ticket voor deze avond is een donatie aan Brebl, want om een nieuw podium van de grond te tillen is geld nodig, veel geld, dus die 20,23 komt goed terecht!

TICKETS
Prijs (VVK) € 20,23
Prijs (ADD) € 25,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 02:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Party, Pop
Artiest(en) 4B2M
Shaemless
We Are Hunters
Femme Fugazi
Divverent

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief