zo 2 apr

PETE BERNHARD (The Devil Makes Three) + Clyde McGee (The Bri

Pete Bernhard (The Devil Makes Three) en Clyde McGee (The Bridge City Sinners) spelen deze middag beide een intieme show in Brebl.

Pete Bernhard is zanger en songwriter van The Devil Makes Three (USA). He tourt al 18 jaar door de VS, Canada en Europa, maar dit is zijn eerste Europese solo tour.

Opgegroeid in een kleine community in het zuiden van Vermont, komt Pete uit een muzikale familie en werd hij al op jonge leeftijd ondergedompeld in de muziek, bijzonder aangetrokken door de traditionele Blues en Folk muziek. Hij bracht 3 solo albums uit op zijn eigen label, Kahn Records, naast de vele andere albums van The Devil Makes Three. Met zijn band speeld hij al eerder in Nijmegen op het Kids 'n' Billies Festival.

Pete wordt op deze tour vergezeld door Clyde McGee, de banjospeler van The Bridge City Sinners (Portland, USA), die afgelopen zomer hun eerste Nederlandse show hadden op de Kaaij. Clyde is zanger van Clyde and the Milltailers. De Dark Folk en Americana brengt hij op deze tour solo.

TICKETS
Prijs (VVK) € 12,79
Prijs (ADD) € 12,79
Zaal open 14:30
Aanvang 15:00
Einde 17:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief